Bouwbedrijf L vd Ven

Bouwbedrijf L vd Ven

Omstreeks 1927 legde grootvader Van de Ven de kiem voor het huidige bouwbedrijf, bouwbedrijf Van de Ven.
Nu, in ons nieuwe millennium, is nog steeds op de plek waar grootvader het fundament legde ons moderne bouwbedrijf gevestigd. Nog steeds Van de Ven, een grote bouwfamilie. Een bouwfamilie met zelfs echte ‘schoonfamilie’ want sinds een aantal jaren maakt ook het gerenommeerde Limburgse bouwbedrijf Coppes deel uit van ons bedrijf.

Zo zijn we uitgegroeid tot een omvangrijke en veelzijdige onderneming, actief in de ontwikkeling en realisatie van projecten en bouwwerken op vrijwel elk terrein.
Voor de meest veeleisende opdrachtgevers. We verwerven opdrachten door (openbare) aanbesteding, werken in bouwteamverband of volledig turnkey. De opdrachtgever bepaalt. We reageren alert en communiceren en handelen direct. Voorwaarden voor een soepel en efficiënt verlopend bouwproces.

Utiliteitsbouw, institutionele bouw, woningbouw en renovatie, restauratie... het is ons op het lijf geschreven. Sneller, beter, economischer.
Zo zijn we bijvoorbeeld toonaangevend in het ontwikkelen en bouwen van bedrijfsgebouwen. We ontwikkelden hiervoor een geheel eigen bouwconcept waarbij zelfs zeer grote projecten desgewenst turnkey worden opgeleverd.
Onze bouwfilosofie luidt daarom ook ondubbelzinnig: in een zo kort mogelijk tijdsbestek kwalitatief hoogstaand bouwen, tegen een zo scherp mogelijke prijs én… met de know-how van een ervaren bouwer. Want we denken graag mee met onze opdrachtgever en geven graag adviezen, gedurende het hele bouwproces. Hoe we dat doen, voor wie en hoe dat er uit ziet? Bouwbedrijf Van de Ven betekent bouwen met verstand van zaken.

De juiste mensen, de juiste middelen
De (bouw)wereld is dynamisch. Technieken en materialen veranderen en innoveren voortdurend. Maar ook onze samenleving en ons milieu stelt telkens hogere eisen.
Ook aan onze bouworganisatie. Daarom investeren we continu in mensen en in materieel. In werving van nieuwe expertise en nieuwe techniek. En in training, bijscholing of omscholing van onze medewerkers. We blijven alert, we blijven betrokken.
Zelfs buiten ons eigen bedrijf werken we aan opleiding en innovatie.
Zo stonden we bijvoorbeeld aan de wieg van de ReVaBo, een regionale vakopleiding voor het bouwbedrijf. Een leerling-bouwplaats leidt jonge mensen op tot vakkundige bouwers. Kennis en kunde van onze moderne tijd, met respect voor het ambacht.

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De bouwbedrijf-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Bouwbedrijf L vd Ven
Erpseweg 3
5463PG Veghel

+31 (0)413 366933

Deel deze pagina

Bouwbedrijf+L+vd+Ven img