Djinouni Yves

Djinouni Yves

Yves is gestart als zzp’er in 08-08-2011 en kan een compleet pakket van verschillende werkzaamheden aanbieden. De hoofdzaken zijn o.a. brandbeveiliging, onderwater lassen en (schepen)schilderen. Yves heeft jaren lang ervaring opgedaan in deze branches bij gerenommeerde en LPCB erkende bedrijven.
Installatie van sprinklersystemen is een nauwkeurig werk. De dagelijkse praktijk komt immers niet altijd overeen met de tekeningen of de sitatie in theorie. Vooral bij een brandveiligheidsysteem is een correcte werking echter van levensbelang.Yves heeft zich gespecialiseerd in de installatie van sprinklersystemen voor erkende sprinklerinstallateurs. Is V-C-A gecertificeerde en V-S-I-A gediplomeerd en voorzien van alle benodigde gereedschappen, zoals een draadsnijmachine, rilmachine en droogzaagmachine en uiteraard het standaard elektrisch en handgereedschap is Yves in staat de montage van A tot Z te verzorgen.
Bij de montage van sprinklerinstallaties is de onderlinge sprinkler en beugel afstand heel belangrijk. Ook moet gedacht worden aan hoogte van de sprinklers uit het dak en dat de leidingen op voldoende afschot liggen. Vanzelfsprekend mogen de sprinklerkoppen tijdens de montage niet beschadigen. Door te werken met speciale sprinklersleutels, wordt de kans op beschadiging nihil.
Door voor inbedrijfstelling het complete systeem eerst pneumatisch en daarna hydrostatisch te testen is de kans op lekkages(en dus waterschades) achteraf zeer klein.
Yves is gespecialiseerd in het bieden van TOTAALOPLOSSINGEN. Yves biedt de meest efficiënte oplossing voor uw probleem en is een bedrijf dat met de klanten meedenkt. Deze werkwijze zorgt ervoor, dat problemen zorgvuldig en naar tevredenheid van de klanten wordt opgelost.
Bent u op zoek naar een professionele en betrouwbare schilder voor het verven, schilderen en spuiten van uw schip of boot?
Neem contact op met Yves !
Yves is o.a. gespecialiseerd in onderwater lassen.
Voor de diverse toepassingen hebben wij ervaren en gecertificeerd personeel.
Zoals van een gerenommeerde schilder verwacht mag worden is Yves gespecialiseerd in zowel binnen- als buiten schilderwerk.
Yves kiest voor een veilige, milieuvriendelijke sloopoplossing die de omgeving de minste overlast bezorgt. Kwaliteit en hergebruik van materiaal is daarbij in elk aspect van het proces doorslaggevend. Dat betekent dat geen concessies worden gedaan aan het resultaat maar ook dat de overlast van de sloopactiviteiten voor milieu en mens tot een minimum beper

Services

  • Gratis offerte

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De bouwbedrijf-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Djinouni Yves
De la Reystraat 1/C
3072TA Rotterdam

+31 (0)6 85709480

Deel deze pagina

Djinouni+Yves img