Boelens Bouwbedrijf

Boelens Bouwbedrijf

Over Boelens
Bouwbedrijf Boelens is een aannemingsbedrijf waar kwaliteit de boventoon voert. Onze uitstekende dienstverlening, de persoonlijke aandacht voor elke klant en onze betrouwbare werkwijze zijn daarvoor het beste bewijs.
Met een gemotiveerd en vakbekwaam team van 10 medewerkers zijn we al meer dan 80 jaar een begrip in Norg en omgeving. Bouwbedrijf Boelens heeft daardoor veel ervaring in:

•Nieuwbouw
•Verbouw en renovatie
•Reparatie en onderhoud
•Restauratie
Binnen Bouwbedrijf Boelens werken wij met korte lijnen en persoonlijke betrokkenheid, waardoor u volledig inzicht en inspraak hebt tijdens uw bouwopdracht. Wij gaan niet voor standaardoplossingen, maar voor een degelijke en traditionele verbouw en nieuwbouw, waarbij wij u als klant centraal stellen.
Bouwbedrijf Boelens is aangesloten bij “Bouwend Nederland” en de Stichting Bouwgarant. Dit betekent dat wij voldoen aan de strenge eisen op het gebied van vakmanschap, betrouwbaarheid en bedrijfsvoering.

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De bouwbedrijf-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Boelens Bouwbedrijf
Asserstraat 24
9331JC Norg

+31 (0)592 612254

Deel deze pagina

Boelens+Bouwbedrijf img