Van Wijnen Harderwijk onderhoud en beheer

Van Wijnen Harderwijk onderhoud en beheer

Ontwikkelen en bouwen, onderhouden en beheren, dat doet Van Wijnen al meer dan een eeuw. Ons specialisme? Huisvesting. We begeleiden opdrachtgevers in het hele land graag bij de totstandkoming van grote en kleine bouwprojecten. Dát houdt ons bezig. Dat is Van Wijnen.

Van Wijnen is al ruim een eeuw lang actief in het realiseren en beheren van vastgoed. Wij voorzien onze klanten van huisvesting die bij hen past en bovendien duurzaam is. Wij zijn een nuchtere onderneming met oog voor kwaliteit en vakmanschap. Het belang van onze klanten staat bij ons voorop. Of het nu gaat om particulieren, bedrijven, corporaties, instellingen of beleggers, onze klanten kiezen voor Van Wijnen omdat we maatwerk leveren. Onze mensen hebben kennis van lokale markten en zijn hierdoor uitstekend in staat om in te spelen op de behoeften van onze klanten. Zij krijgen bovendien bij Van Wijnen alle ruimte om hun talenten verder te ontwikkelen.

Van Wijnen is meer dan bouwen. We voelen ons betrokken bij opdrachtgevers, medewerkers en de maatschappij. Daarom werken we graag met anderen samen, zorgen we ervoor dat onze mensen zich binnen onze bedrijven kunnen ontplooien en staan we náást onze opdrachtgevers om ze bij bouwprojecten te begeleiden.

Dat Meer dan bouwen komt eveneens tot uiting in de stadia die elke opgave doorloopt:

Initiatief.
Fase van initiatief.
In deze fase leggen we de basis voor de realisatie van een project. Dat doen we met behulp van onze kennis van markten, locaties, risico's, financiering en exploitatie. Dit betekent dat we ter voorbereiding op een eventuele projectontwikkeling op verzoek van de opdrachtgever alle van toepassing zijnde gegevens verzamelen.

Projectontwikkeling.
Fase van projectontwikkeling.
In deze fase vertalen projectontwikkelaars van Van Wijnen de wensen van de opdrachtgever in een integraal bouwconcept.

Realisatie.
Fase van realisatie.
In de fase waarin we bouwen, zijn we uitvoerder én coördinator. We houden daarbij het beschikbare budget, de afgesproken planning en de gedefinieerde kwaliteitseisen nauwlettend in het oog en hechten aan een goede samenwerking tussen alle disciplines. Dat garandeert een regelmatige voortgang van de bouw, zowel in voorbereiding als in uitvoering.

Beheer.
Fase van beheer.
Van Wijnen beschikt over een onderhouds- en servicedienst voor het technisch beheer van gebouwde projecten. Daarnaast kunnen opdrachtgevers bij calamiteiten een beroep doen op de 24 uursservicedienst.

Services

  • 24-uurs service
  • Onderhouds- en servicedienst

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De bouwbedrijf-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Van Wijnen Harderwijk onderhoud en beheer
Postbus 151
3840AD Harderwijk

+31 (0)341 557693

Links

Website
-

Deel deze pagina

Van+Wijnen+Harderwijk+onderhoud+en+beheer img