Bouwbedrijf Versteegden

Bouwbedrijf Versteegden

Bouwbedrijf Versteegden bestaat sinds 1991. Onze werkwijze kenmerkt zich door een persoonlijke aanpak. Voordat we beginnen met bouwen, gaan we uitgebreid met u om de tafel zitten om uw wensen in kaart te brengen. En terwijl uw opdracht gestalte krijgt, houdt uw vaste contactpersoon u perfect op de hoogte. Binnen onze organisatie zijn de lijnen al even kort. Want iedereen in ons bedrijf staat in nauw contact met de bouwplaats.

Affiniteit met de regio.
Zoekt u een deskundig bouwbedrijf voor uw huis, bedrijfspand of utiliteitsproject? Versteegden maakt er graag werk van. We werken voor particulieren, maar ook voor projectontwikkelaars, agrariërs en ondernemers. Vooral in de regio Erp, Gemert, Veghel, Boekel, Uden, St. Oedenrode en Beek en Donk hebben we talloze fraaie projecten gerealiseerd. Maar ook voor opdrachten buiten deze regio kunt u vanzelfsprekend een beroep op ons doen.


Traditioneel bouwen.
Het bouwen van woningen is ons op het lijf geschreven. Of het nu gaat om een twee-onder-een-kapwoning of om een luxueuze villa, Bouwbedrijf Versteegden verzorgt de complete bouw, van de fundering tot de nokpannen. Bovendien zijn we een traditioneel bouwbedrijf. Dat betekent bijvoorbeeld dat zowel het binnenwerk als de buitenkant van uw woning met de hand wordt opgemetseld. Een traditionele bouwwijze geeft uw huis een oerdegelijke en duurzame constructie, en heeft bovendien een positief effect op de onderhoudskosten.

Eén aanspreekpunt.
Natuurlijk hebt u tijdens het hele bouwproces een stem in de werkzaamheden. Gedurende het traject houden we u op de hoogte via een vaste contactpersoon. Eén aanspreekpunt waar u van op aan kunt. Een persoon die luistert en die weet wat uw toekomstige woning voor u betekent.

Grote én kleine projecten.
Hebt u plannen voor een verbouwing? Een nieuwe kap voor uw woonboerderij? Of een forse uitbreiding van uw kantoorruimte? Dan is Bouwbedrijf Versteegden een prima partner. Of u nu alleen een achterdeur wilt vervangen of juist een ingrijpende verbouwing voor ogen hebt: u kunt altijd rekenen op het vakmanschap van onze medewerkers. En ook als u graag al in een vroeg stadium een deskundig en realistisch advies over uw plannen wilt, zijn wij u graag van dienst.

Verantwoorde aanpak.
Bij uw verbouwing houden we overal rekening mee. Allereerst natuurlijk met de indeling en constructie van uw pand. Vanzelfsprekend kunt u ervan op aan dat de werkzaamheden veilig en verantwoord worden uitgevoerd.

Expertises

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor Bouwbedrijf Versteegden

Services

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor Bouwbedrijf Versteegden

  • Advies
  • Aanbouw
  • Uitbouw
  • Verbouwen

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast
Profielafbeelding b de vries
B DE VRIES
5 jaar geleden
JAMMER DAT ZE HUN AFSPRAKEN NIET NAKOMEN!
Beantwoorden  • 

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De bouwbedrijf-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Bouwbedrijf Versteegden
Bussele 26
5469DT Erp

+31 (0)413 212113

Deel deze pagina

Bouwbedrijf+Versteegden img