Heilijgers Bouw

Heilijgers Bouw

Heilijgers levert maatwerk. Of het nu gaat om ontwikkeling, bouw, onderhoud of een combinatie hiervan. De projecten die wij ontwikkelen en realiseren zijn bijzonder, kwalitatief hoogstaand en sluiten altijd aan bij de wens van de klant. Heilijgers kenmerkt zich door zijn unieke betrokkenheid, creativiteit en kwaliteit.

De klant staat centraal.
De wens van de klant staat altijd voorop. Of het nu gaat om binnenstedelijke projecten met multidisciplinaire functies, integrale gebiedsontwikkeling of de ontwikkeling van grootschalige kantoorlocaties, de klant is bij ons het allerbelangrijkste.

Midden in de maatschappij.
Samenwerking is het fundament van ons bedrijf. Door in vroegtijdig stadium samenwerking te creëren ontstaat er een project op basis van gelijkwaardigheid en toegevoegde waarde. Hierdoor ontsaat er een optimaal product met gemeenschappelijk succes en optimale klantwaarde.


Onze kernwaarden.
Bij alle activiteiten van onze onderneming, zowel intern als extern, laten wij ons leiden door onze kernwaarden: ambitie, inspiratie, betrokkenheid en vakmanschap.

Missie.
Heilijgers levert een belangrijke bijdrage aan het functioneren van mens en maatschappij. Ons dienstenpakket bestaat uit het ontwikkelen, bouwen, technisch beheren en onderhouden van huisvesting. Hiermee spelen wij in op de wensen van de klant en de samenleving. De sleutel van succes wordt bepaald door samenwerking tussen mensen en partijen en het beheersen van onze processen. Bij alle activiteiten van onze onderneming, zowel intern als extern, laten we ons leiden door onze kernwaarden: ambitie, inspiratie, betrokkenheid en vakmanschap. De klantvraag staat hierbij centraal.

Visie.
De kwaliteit van een omgeving wordt bepaald door de juiste balans tussen wonen, werken en recreëren. Het gebrek aan ruimte en de druk op ons leefklimaat dwingt ons om woon- en werkfuncties te integreren zonder de veiligheid, de leefbaarheid en het milieu te verstoren. Woningen en gebouwen hebben een steeds grotere invloed op ons leefmilieu en stellen mensen in staat te wonen, te werken en te recreëren in een inspirerende omgeving.

Services

  • Gratis offerte
  • Alleen op afspraak

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De bouwbedrijf-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Heilijgers Bouw
Displayweg 2
3821BT Amersfoort

+31 (0)33 4545700
info@heilijgers.nl

Deel deze pagina

Heilijgers+Bouw img